KUJULARIM =)

29 Kasım 2011 Salı

Prada 2012 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

Milano Moda Haftası’nın tartışmasız en beklenen koleksiyonu Prada idi. Prada oldukça dikkat çeken bir 2012 yaz koleksiyonu ile karşımıza çıktı. Özellikle ince pilili etek ve elbiselerin yer aldığı koleksiyonda yüksek bel kalem ve kloş etekler çoğunlukta. Yuvarlak çiçek motifli ceketler ve plaj kıyafetleri, büstiyerler, deri koleksiyonda öne çıkan diğer detaylar. Pastel renkler, kırmızı, saten kumaşı da unutmamak lazım.





















devamı için dıklayın =)

Mubişimmm Kuşummm Oğluşummm ŞAŞKIN

Sizleri daha önce oğlumla tanıştırmadım. Eeee artık vakti geldi =)
Bilemiyorum örünüzde hiç böyle tatlı sempatik bir kuş gördünüzmü ama sanmam hani :) 

Üstelik çokta yakışıklı ... Kendileri şuanda tepemde ve ekrana bakıyor bişiler söylüyor seri bir şekilde :) "fıstık fıstıkkkk aşşşkk aşkkk aşkule aşkşuleee " diye :)

Ama ablaları sakın ola Maşallah demeyi eksik etmeyin lütfen oğluma nazar değmesin...










devamı için dıklayın =)

Juicy Couture Spring 2012 Lookbook

Şu soğuk havalarda biraz daha içimiz ısınsın. Şimdi karşımızda Juicy Couture 2012 İlkbahar Lookbook var. O kadar renkli bir reklam kampanyası hazırlamışlar ki bak bak doyamıyor insan adeta:)
Bu lüks markanın reklam çekimleri Kasia Struss, Maryna Linchuk ve Cato Van Ee ile gerçekleştirilmiş. Claudia Knoepfel ve Stefan Indlekofer’in çekimlerini gerçekleştirdiği reklam görsellerinde çizgililer, puantiyeler, fuşyalar, trençkotlar, çiçek desenler, jean şortlar,tulumlar, sandaletler, çantalar ve daha neler neler dikkatleri çekiyor.




















devamı için dıklayın =)

Yeni Ojelerim

Merhaba Herkeseeeee...
Akşam akşam dayanamadım yine sizlere bi yayın yapayım dedim. Geçen gün arkadaşım benim yeni yeni baş gösteren oje sevdamı duymuş ve ilk gördüğü yerden hem kendine hemde bana oje almış sağolsun... (Birileri tarafından sevilmek çok güzel bişey :) )


Renkleri mi? Renkleri parlak gri ve tuhaf yeşil :D Tuhaf yeşil de ne derseniz adını ben koydum. Tam olarak rengin adını bilmiyorum napalım :) İşte cicilerim...


Numaralarını merak ettiyseniz hemen söyleyeyim tuhaf yeşilin numarası, 429  gri ise102 :) Biraz sonra bu süper 2li ile bi desen çalışması yapıcam eğer beğenirsen onuda paylaşırım. Öpüldünüz =)

devamı için dıklayın =)