KUJULARIM =)

26 Kasım 2011 Cumartesi

Çekiliş Vaaaarrr !!!!

Butik Merve çekiliş yapıyorrr.... Hurraaaa =))


Bu çekilişe katılmak isteyen herkes aşağıdaki linkten katılım şartlarını tamamlaması halinde faydalanabilir.. Herkese bol şanss =)

http://fikrimdenfirlayanlar.blogspot.com/
devamı için dıklayın =)

Tık Tık Tıııkk!!! Çekiliş vakti.... :)

Merhaba... İşte çekiliş vakti geldi çattı... Yine bir blogcu çekiliş yapıyor kuşunuz :)

http://nzlsyn.blogspot.com/2011/10/my-first-giveaway.html
Harika hediyeler bizleri bekliyorrrr =)
devamı için dıklayın =)

Yenilerim :)

Merhaba.....

İşte sizlere yeni ojelerim, çakma konad setim :) ve disklerim.... Çok severek aldım ve beni şaşırtmadı çokta güzel oldu :) Yani çevremde öyle izlenimlerle karşılaştım :)  Daha çookkk çoookk büyüyecek ablaları azmış demeyin :)



devamı için dıklayın =)

İlk Desenli Oje Çalışmalarım :)

Dün akşam arkadaşımında bize gelmesi ve ojelerimizi katıp karıştırıp ortaya güzel birşeyler çıkarmamızla beraber bu yazıyı yazıyorum. İlk denemem olduğu için çokk çoookk acemice görünüyor olabilir... Evet haklıda olabilirsiniz ama eminim çok çok çok daha iyisini yapabilirim... İşte size dün akşamki çalışmalarımdan örnekler :)






Bugün bu bordo ojelerimle işe gittim :) Patronum" satanıistmi olucaksın?" diye takıldı bana.... Cevap cuktu.... " Cahillik kötü şey :)"

Eeee ne demiştik... Bir $ul€ kolay kolay yetişmiyor ;)
devamı için dıklayın =)

Batik Nem Night Collesction

Yılbaşı yaklaşırken yılbaşı koleksiyonları birbiri ardına raflardaki yerlerini alıyorlar. Şimdi sırada Batik markası var. Batik, New Night Collection adını verdiği gece koleksiyonda siyah renk ağırlıkta. Püsküller, ince pilili maksi eteklerin yanıs sıra mini etek ve elbiseler, tüller koleksiyonda yer alan detaylar.











devamı için dıklayın =)