KUJULARIM =)

10 Eylül 2011 Cumartesi

Adidas Tenis Ayakkabıları

Adidas bu sezonun ilk ayakkabılarını tenisseverler için yayınladı. Rengarek tasarımların içinde bulunduğu koleksiyonu bütün sporcular beğenerek kullanacak!

İşte o ayakkabılar....








devamı için dıklayın =)

Prada Ayakkabı Kataloğu – 2012

Prada yeni sezon ayakkabı koleksiyonunu hareketli bir katalog çekimi ile beğeninize sunuyor…
Kış sezonunda çimizi ısıtacak renklerle görücüye çıkarttığı ayakkabı koleksiyonu, geçtiğimiz kış Louis Vuitton’un tekrardan hayat verdiği sivri burun trendinin bu sezonki öncüsü durumunda. Leopar ise her sezon hayatımızda olacak gibi.






devamı için dıklayın =)

Asos’dan Çok Şirin Babetler

Asos markasından sonbahar aylarında ayağınızdan çıkartmak istemeyeceğiniz, şirinlikleri ile kalbinizi kazanan bir babet modeli.
Burum kısmındaki fiyonk tasarımı, iç astarının özel dokuması ve süet malzemesi ile tüm zenginlikleri tasarımında barındıran bir seri.

devamı için dıklayın =)

Pronovias 2012 Elbise Koleksiyonu (2)

Pronovias'ın hazırladığı koleksiyonu ilgiyle takip ettiğimi biliyorsunuz... Şimdi bu koleksiyonun 2. kısmında sıra... Daha çok kabarık elbiselerin yer aldığı bu koleksiyon anlaşılan düğün hazırlığı içerisinde olan kızlar ve onların akrabalarının gözbebeği olacak :)


Neden bilmem ama bu siyah elbiseyle birlikte birde gözümde Sıla canlandı =)







devamı için dıklayın =)

Pronovias 2012 Elbise Koleksiyonu (1)

Pronovias gerek gelinlik modelleriyle gerekse abiye elbise tasarımlarıyla biz bayanların beğenisini kazanmış harika markalardandır. Dünya elbise ve gelinlik nabzını tutan Pronovias, 2012 elbise koleksiyonunu yayınladı...

Çok beğendiğimi de ekleyerek sizleri koleksiyonla başbaşa bırakıyorum... Rüzgarına kapılıp gitmeyin ama :)



devamı için dıklayın =)

Dolce & Gabbana 2011 Sonbahar Reklam Kampanyası

Dünyaca ünlü moda markası Dolce & Gabbana 2011 Sonbahar koleksiyonunu siz moda severlere geçtiğimiz günlerde tanıttı... İşte o harika koleksiyon...

devamı için dıklayın =)